Over mij

Ik ben Desirée Lagrouw, opgegroeid in de rijschool wereld.

Mijn opa startte de 1e rijschool in Waddinxveen in 1957, later opgevolgd door mijn vader, mijn zus en ikzelf.

De passie voor auto rijden en de vrijheid die t geeft werd er met de paplepen ingegoten.

Nu help ik jou met veel plezier aan je rijbewijs.

Eerste rijschool
Ik ben Desirée Lagrouw, opgegroeid in de rijschool wereld.
Mijn opa startte de 1e rijschool in Waddinxveen in 1957, later opgevolgd door mijn vader, mijn zus en ikzelf.

Met de paplepel ingegoten
Auto's wassen, aanvragen invullen, klanten helpen, de telefoon opnemen en alles klaarzetten als er theorie werd gegeven, het werd me met de paplepel ingegoten.

Rijbewijs halen
Zodra ik 18 jaar werd, mocht ik dan eindelijk zelf leren auto-, en motor rijden. Mijn rijbewijs halen vond ik geweldig. Het gaf me een gevoel van vrijheid.
In te kunnen stappen op een zelf gekozen tijdstip en uit te stappen waar ik maar wilde, zolang mijn tank maar gevuld was. De zon zien opkomen en weer ondergaan, wat zie je veel als je een paar uur op de weg zit en 100km-ers verder bent. Dat gevoel is iets wat ik iedereen gun.

Les geven een passie
Super is het daarom, anderen te kunnen helpen hun rijbewijs te halen en zo een levenlang te laten genieten van die wereld op wielen.

Niet moeilijk
Aan het verkeer deelnemen is niet moeilijk als je de regels begrijpt en weet wat te doen in verschilllende situaties.

Variatie
Daar ga ik dan ook voor, logisch, gevarieerd en doelgericht lesgeven.
Ik daag je uit het beste uit jezelf te halen en vooral ook plezier te hebben in het leren auto rijden op zich.

Doel
Zodat je uiteindelijk zelfstandig, vlot, maar vooral ook veilig voor jezelf en anderen de weg op kunt.

Plezier
Veel plezier met het behalen van je rijbewijs.

Klanten aan het woord

 • Nadat ik 2 keer gezakt was voor mijn rij-examen werd ik nog onzekerder dan ik al was. Ik scheen faalangst te hebben. Toen mijn eigen instructrice een paar keer niet kon, werd de les overgenomen door Desiree. Hier ging een hele andere wereld voor mij open. De rust de duidelijkheid waarmee zij les geeft, gaf een hoop vertrouwen terug. Dingen die ik nooit begrepen had tijdens het rijden, begreep ik nu in 1 les. De dag was aangebroken, ik moest weer afrijden ...En ja hoor, geslaagd! Bedankt Desiree! (Roxy)

  Na een aantal keren gezakt te zijn bij andere rijscholen nu een paar lessen bij Desiree geprobeerd, waarbij we de laatste puntjes op de i hebben gezet en wat meer rust in het rijden hebben gekregen. Daarna geslaag, dankjewel! (Daniel)

 • Bij Desiree lessen was altijd erg relaxt. Ze legde alles duidelijk uit waardoor ik goed begreep wat er van mij verwacht werd tijdens het rijden en als ik iets verkeerd deed vertelde ze waar ik op moest letten. Ze bereidde me goed voor op mijn examen en liet me pas afrijden toen ik er echt klaar voor was. Daarom ben ik bij haar in 1 keer geslaagd! (Ayla)

  Ik vond de uitleg heel duidelijk tijdens de rijlessen. Ook vond ik dat ik super veel leerde in een korte tijd. (Lesley)

  Desiree is een aardige en rustige vrouw die veel geduld heeft om het je zo goed mogelijk te leren. Ik heb vaak last van veel zenuwen bij onderdelen als een examen maar daarin heeft Desiree me goed geholpen. Onderdelen die ik niet goed beheersde bleven we oefenen tot het einde waardoor ik zelf ook echt het gevoel had dar ik er klaar voor was. Al met al een geslaagde ervaring! (Manon)

 • Nadat ik de eerste keer was gezakt voor mijn praktijkexamen heb ik samen met Desiree in 3,5 uur de juiste puntjes op de i gezet.

  Ben voor het herexamen met vlag en wimpel geslaagd! (Jordy)

   

  Goede begeleiding, instructiekaart was relaxed om mee te werken en ik kon in termijnen betalen which was nice (Sonny)