Instructie en aanvragen TTT

Instructie en aanvragen TTT

Handelingen die gedaan moeten worden:

1.Machtigen

   Machtig de rijschool, klik hier voor meer uitleg.

2.Indienen Eigen Verklaring

   Digitaal indienen Eigen Verklaring (eenmalig)

 • Ga naar www.mijncbr.nl
 • Boven in de balk klikken op: EigenVerklaring /  Ik wil praktijkexamen doen / categorie B
 • Ontbrekende gegevens invullen en de vragen 1-10 beantwoorden met ja of nee
 • Kosten van €37,80 betalen via Ideal

3.Kosten TTT overmaken:

   Het bedrag van €228 overmaken op bankrekening NL12RABO0306869136 t.n.v. Autorijschool Lagrouw
   o.v.v.TTT

4. Aanvragen

Om onnodige vertraging te voorkomen, graag eerste alle handelingen uitvoeren ( machtigen, eigenverklaring, betaling) en dan het aanvraagformulier insturen.

Aanvraagformulier invullen en versturen

Duidelijk aangeven wanneer je niet kunt. Als je veel wensen hebt, kan het wat langer duren voordat er een datum beschikbaar is.

Reserveren datum door de rijschool

Op het moment dat alle handelingen gedaan zijn en de betaling op de rekening van de rijschool binnen is, wordt een datum voor de toets  en/of het rijexamen of rijtest gereserveerd.
Als er een datum vast ligt, kan je deze niet meer wijzigen.
Denk dus goed na over toetsen en examens die je hebt voor school enz. en geef dit aan op het formulier.

Klanten aan het woord

 • Nadat ik 2 keer gezakt was voor mijn rij-examen werd ik nog onzekerder dan ik al was. Ik scheen faalangst te hebben. Toen mijn eigen instructrice een paar keer niet kon, werd de les overgenomen door Desiree. Hier ging een hele andere wereld voor mij open. De rust de duidelijkheid waarmee zij les geeft, gaf een hoop vertrouwen terug. Dingen die ik nooit begrepen had tijdens het rijden, begreep ik nu in 1 les. De dag was aangebroken, ik moest weer afrijden ...En ja hoor, geslaagd! Bedankt Desiree! (Roxy)

  Na een aantal keren gezakt te zijn bij andere rijscholen nu een paar lessen bij Desiree geprobeerd, waarbij we de laatste puntjes op de i hebben gezet en wat meer rust in het rijden hebben gekregen. Daarna geslaag, dankjewel! (Daniel)

 • Bij Desiree lessen was altijd erg relaxt. Ze legde alles duidelijk uit waardoor ik goed begreep wat er van mij verwacht werd tijdens het rijden en als ik iets verkeerd deed vertelde ze waar ik op moest letten. Ze bereidde me goed voor op mijn examen en liet me pas afrijden toen ik er echt klaar voor was. Daarom ben ik bij haar in 1 keer geslaagd! (Ayla)

  Ik vond de uitleg heel duidelijk tijdens de rijlessen. Ook vond ik dat ik super veel leerde in een korte tijd. (Lesley)

  Desiree is een aardige en rustige vrouw die veel geduld heeft om het je zo goed mogelijk te leren. Ik heb vaak last van veel zenuwen bij onderdelen als een examen maar daarin heeft Desiree me goed geholpen. Onderdelen die ik niet goed beheersde bleven we oefenen tot het einde waardoor ik zelf ook echt het gevoel had dar ik er klaar voor was. Al met al een geslaagde ervaring! (Manon)

 • Nadat ik de eerste keer was gezakt voor mijn praktijkexamen heb ik samen met Desiree in 3,5 uur de juiste puntjes op de i gezet.

  Ben voor het herexamen met vlag en wimpel geslaagd! (Jordy)

   

  Goede begeleiding, instructiekaart was relaxed om mee te werken en ik kon in termijnen betalen which was nice (Sonny)