3D Theorie

3D Theorie

Theorieopleiding via internet

 • Thuis volgen met een inlogcode
 • 4 maanden geldig

Drie mogelijkheden:

1. Leren
Theorie: complete theorieopleiding die alle facetten van de theorie van A tot Z uitgebreid behandelt die je moet beheersen voor het behalen van de CBR theorie-examen.Praktijkbegeleiding: De praktische kant van het autorijden wordt hierin met behulp van 3D animaties behandeld. Denk aan het stellen van spiegels tot bijzondere manoeuvres als een bochtje achteruit.

2. Oefenen
8 tentamens van ieder 25 vragen, gegroepeerd naar theorie hoofdstuk
10 examens met ieder 25 vragen gevaarherkenning, 30 vragen wet- en regelkennis en 10 verkeersinzichtvragen
51 interactieve 3D situaties. De leering dient hierbij de correcte volgorde van voorrang aan te geven.

3. Leren en Oefenen
Combinatie van pakket 1 en 2.

Klik hier voor meer informatie, het aanvragen van een demo of het bestellen van een inlogcode. Dit gaat rechtstreeks via de uitgever.

Klanten aan het woord

 • Nadat ik 2 keer gezakt was voor mijn rij-examen werd ik nog onzekerder dan ik al was. Ik scheen faalangst te hebben. Toen mijn eigen instructrice een paar keer niet kon, werd de les overgenomen door Desiree. Hier ging een hele andere wereld voor mij open. De rust de duidelijkheid waarmee zij les geeft, gaf een hoop vertrouwen terug. Dingen die ik nooit begrepen had tijdens het rijden, begreep ik nu in 1 les. De dag was aangebroken, ik moest weer afrijden ...En ja hoor, geslaagd! Bedankt Desiree! (Roxy)

  Na een aantal keren gezakt te zijn bij andere rijscholen nu een paar lessen bij Desiree geprobeerd, waarbij we de laatste puntjes op de i hebben gezet en wat meer rust in het rijden hebben gekregen. Daarna geslaag, dankjewel! (Daniel)

 • Bij Desiree lessen was altijd erg relaxt. Ze legde alles duidelijk uit waardoor ik goed begreep wat er van mij verwacht werd tijdens het rijden en als ik iets verkeerd deed vertelde ze waar ik op moest letten. Ze bereidde me goed voor op mijn examen en liet me pas afrijden toen ik er echt klaar voor was. Daarom ben ik bij haar in 1 keer geslaagd! (Ayla)

  Ik vond de uitleg heel duidelijk tijdens de rijlessen. Ook vond ik dat ik super veel leerde in een korte tijd. (Lesley)

  Desiree is een aardige en rustige vrouw die veel geduld heeft om het je zo goed mogelijk te leren. Ik heb vaak last van veel zenuwen bij onderdelen als een examen maar daarin heeft Desiree me goed geholpen. Onderdelen die ik niet goed beheersde bleven we oefenen tot het einde waardoor ik zelf ook echt het gevoel had dar ik er klaar voor was. Al met al een geslaagde ervaring! (Manon)

 • Nadat ik de eerste keer was gezakt voor mijn praktijkexamen heb ik samen met Desiree in 3,5 uur de juiste puntjes op de i gezet.

  Ben voor het herexamen met vlag en wimpel geslaagd! (Jordy)

   

  Goede begeleiding, instructiekaart was relaxed om mee te werken en ik kon in termijnen betalen which was nice (Sonny)